Kompetanse

HK Regnskap er en kompetent samarbeidspartner. Vi har erfarne og effektive medarbeidere og vektlegger faglig dyktighet, integritet, kvalitet og personlig engasjement.

Fundamentet for vår virksomhet er solid regnskapsfaglig erfaring og kompetanse, kombinert med sterk forretningsforståelse og evne til å sette oss inn i kundenes behov.

HK Regnskap har medarbeidere med:

  • Høyere utdanning innen økonomistyring og regnskap
  • Autorisasjon som regnskapsfører
  • Mange års arbeid som revisor
  • Erfaring fra ledende stillinger i større bedrifter
  • Erfaring fra styrearbeid

HK Regnskap er medlem av Regnskap Norge og innehar autorisasjon som regnskapsførerselskap fra Finanstilsynet.

Konkurransedyktig

HK Regnskap er en konkurransedyktig samarbeidspartner. Vi benytter moderne WEB-baserte systemer og arbeidsverktøy. Vi setter hver enkelt kunde i fokus, opptrer profesjonelt og utvikler over tid nære og gode relasjoner med våre kunder. Vi skal ikke bare utgjøre en forskjell for våre kunder i form av rapporter med høy kvalitet og konkurransedyktige kostnader, men også gjennom konstruktivt samarbeid og aktiv rådgivning.

Header-1

Fleksibilitet

HK Regnskap er en fleksibel samarbeidspartner. Vi er en mellomstor aktør i bransjen og har bred erfaring med kunder innenfor ulike bransjer og med varierende størrelse. Vår filosofi er at kundene har ulike behov og at disse gjerne endrer seg over tid. Vi er fleksible og tilpasser våre tjenester til hver enkelt kunde. Du kan gi oss hele ansvaret eller du kan velge å gjøre deler av arbeidet selv. 

Alle kunder har en fast kontaktperson hos oss. Alle rutiner er skriftlig dokumentert slik at andre i firmaet enkelt vil kunne bistå ifm sykefravær, permisjon, ferier osv.

Vårt mål er å bidra med oversikt og verdiskapning for våre kunder