Regnskap og økonomisk rådgivning

HK Regnskap er et regnskaps- og rådgivningsfirma for mindre og mellomstore bedrifter og organisasjoner samt selvstendig næringsdrivende. Vi konsentrerer oss om å dekke seriøse kunders behov for regnskapstjenester, økonomisk styring og rapportering samt tilhørende rådgivning.


Kvalitet og faglig dyktighet

Fundamentet for vår virksomhet er solid praktisk regnskapserfaring, kombinert med høyere økonomisk utdannelse og arbeidserfaring, som setter oss i stand til å forstå og løse kundenes behov. Vi har autorisasjon fra Finanstilsynet og er medlem av Regnskap Norge.

Moderne og effektive systemløsninger

HK Regnskap ønsker å bli opplevd som en attraktiv og konkurransedyktig samarbeidspartner. Vi bruker moderne og effektive arbeidsverktøy som setter våre klienters behov i fokus. Med våre WEB-baserte løsninger er du alltid oppdatert.

Engasjerte og offensive

Vårt mål er å bidra aktivt til en løpende videreutvikling og verdiskapning i de virksomhetene vi bistår.

Ta gjerne kontakt for en prat!

Vi er i vekst og får stadig flere kunder og ansetter flere medarbeidere.

Kontakt oss her